LB 2302

LB 2300 LB 2300 LB 2300 LB 2300 LB 2300


Risi e fundit në botën e ekspresëve Lavazza. LB 2300 mund të programohet për të përgatitur kafe ekspres të shkurtër, të rregullt apo të gjatë.  Gjithashtu perfekt për të përgatitur kapuçino kremoz, sepse përmban një krah special për avullin. 

Lexo me shume: LB 2302


 

LB 4600

LB 4600 LB 4600 LB 4600 LB 4600


Ekspresi më i mirë për çdo ambient profesional. Praktike, elegante dhe e adaptueshme. LB 4600 e bën çdo ambient unik: një zgjidhje për çdo lloj kërkese profesionale.

Lexo me shume: LB 4600