Lavazza EP 4600

Aroma Top Aroma Top 2

Ekspresi me i mire per çdo ambient profesional. Praktike, elegante dhe e adaptueshme, EP 4600 e ben çdo ambient unik: nje zgjidhje per çdo lloj kerkese profesionale.


 

• Furnizimi me energji elektrike: 230/400 V
• Fuqia nominale: 3200 W
• Funksionon ekskluzivisht me nje doze te vetme kapsule Lavazza Espresso Point
• "Kapucino-beres" automatik
• Ngarkim manual i kapsulave
• Heqje manuale e kapsulave te perdorura
• Cikel automatik per larjen e setit
• Bolier 12 litersh
• Ngrohes filxhanesh
• Nxjerres avulli
  • Shperndares i ujit te nxehte
• Vendosje e mundesive: doze ekspres, ekspres makiato, kapuçino, qumesht te nxehte
• Vendosje e mundesive: koha e pre-infuzionit
• Mates me shkalle te dyfishte per kontrollin e presionit te bolierit dhe pompes
• Ekran alfanumerik per numerimin e kafeve dhe te litrave te perdorur
• Kontroll elektronik i anomalive gjate operimit
• Gjeresia • Lartesia • Gjatesia • Pesha
• 74,7cm • 47 cm • 53 cm • 70 Kg