Lavazza Espresso Point EL 3200

Aroma Club

Caj Kamomil
Crema & Aroma

Caj fruta pylli
Dekafeinato

Caj mente limon
Caj molle kanelle

Caj pjeshke
Caj Jeshil

Caj Limon
Qumesht

kakao


Një dizenjo thelbësor dhe elegant i cili plotëson funksionalitetin dhe përdorshmërinë maksimale: vetëm vendosni kapsulën, tërhiqni levën dhe shijoni shijen unike të kafesë dhe pijeve Lavazza. Lavazza Espresso Point EL 3200: Përsosmëria e ekspresit, kudo.


 

• Furnizimi me energji elektrike: 230 V, 50 Hz
• Fuqia nominale: 1000 W
• Materiali: perzierje dhe çelik inoks
• Kapaciteti i rezervuarit te ujit: 2500 cc
• Madhesia (gjer. x gjat. x lart.): 22x35 cm, 5x28, 5
• Pesha: 6,6 kg
• Funksionon ekskluzivisht me kapsulë të Lavazza Espresso Point
  • Sistem automatik mbyllje në mungesë të ujit
• Ngarkim manual i kapsulave
• Ndizet me levën e përzgjedhjes
• Nxjerrje automatike e kapsulave të përdorura
• Sirtar që mban deri në 12 kapsula
• Rezervuar i integruar për zbutjen e ujit
• Rezervuar i thatë
• Numërator për të kontrolluar konsumin e kafesë