Misioni

Cilesia e pakrahasueshme e kafese dhe sherbimi cilesor jane shtyllat kryesore te cilat e kane shnderruar shoqerine Coffee Club shpk ne nje lider. Gama e gjere e produkteve tona ka bere te mundur qe cdo konsumator te gjeje ate qe kerkon duke filluar nga kafe me mishela te ndryshme, cajra te shumellojshme si edhe me nenproduktet e tjera te kafes si makiato,kapucino,cokollate etj.

Coffee Club shpk eshte nje kompani qe ka njohur vetem rritje gjate ketyre viteve te suksesshme dhe fale kesaj tashme ndodhet kudo ne Shqiperi duke i sherbyer me korrektesi klienteve dhe duke rritur cdo dite e me shume numrin e klienteve te rinj.

Misioni i shoqërisë Coffee Club Lavazza është sjellja e aromës dhe shijes së vërtetë të kafesë LAVAZZA.