Porosit Tani
Aroma Point

E plotë dhe e ëmbël, është një përzierje e përbërë nga Arabica më e mirë Braziliane dhe e Amerikës Qendrore (40%) dhe Robusta më prestigjioze indoneziane (60%). Rezultati është një kafe ekspres me një shije të fortë, me perberje kremoze dhe te butë.


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /home/coffe/public_html/wp-includes/functions.php on line 5325
Detaje
  • Perberja: Arabica e Robusta
  • Origjina: Brasile, Centro America e Indonesia
  • Përpunimi: Gattinara, Italia