Rreth Nesh

Coffee club sh.p.k eshte themeluar ne vitin 2003 me nje mision te percaktaur qarte, per te ofruar Cilesi – Sherbim – Kualitet – Garanci – Komoditet.

Si Distributor Eksluziv I produkteve Lavazza, Itali, me nje eksperience 115 vjecare, ne percjellim te njejtat vlera ne te gjithe Shqiperine dhe Ballkanin.

Coffee Club sh.p.k me nje histori mbi 10 vjeçare ne treg, ofron nje shumellojshmeri makinetash per produktet Lavazza, per t’u ardhur sa me prane kerkesave te konsumatoreve.

Historiku

Ёshtë aty për t’ju dhuruar Ju, miqve, familjareve tuaj aromë të vërtetë kafeje!
Coffee club sh.p.k është themeluar në vitin 2003 me një mision të përcaktuar qartë, për të ofruar Cilësi – Shërbim – Kualitet – Garanci – Komoditet.
Si Distributor Eksluziv i produkteve Lavazza (në Itali me një eksperiencë 120 vjeçare), ne përcjellim të njejtat vlera në të gjithë Shqipërinë dhe Ballkanin.
Coffee Club Sh.p.k që nga data e themelimit e në vazhdim ka ofruar në treg nje shumllojshmëri makinetash (ekspresë kafeje me kapsulë) dhe një gamë të gjerë të produkteve “Lavazza” duke ardhur sa më pranë kërkesave të konsumatorëve dhe duke i vënë në kontakt personat me njëri-tjetrin nëpermjet (të të famshmes kohë) “5 minuta pushim per 1 kafe” nën moton: Në shtëpi dhe në zyre njesoj si në bar!

-Në vitin 2003 Coffee Club Sh.p.k filloi aktivitetin e saj me Lavazza Esspresso Point (sistem për përgatitjen e kafesë ideale për zyra dhe aktivitete tregtare) në Tiranë dhe në filiale të tjera që mbulojnë aktivitetin në gjithë qytetet e Shqipërisë.

-Në vitin 2004 biznesi zhvillohet duke plotësuar kërkesat e tregut në shërbimin ndaj familjeve.

-Në vitin 2006 Coffee Club ofron Lavazza Blue me tipologji të ndryshme të aparateve të kafesë për biznese të vogla e të mëdha, zyra e institucone, ideal për një pushim të plotë nëpërmjet futjes në treg të distributorëve automatikë me permasa të vogla e rendiment të lartë dhe një gamë të gjerë të të gjitha produkteve (pije te ftohta, te ngrohta dhe snack ). -Në vitin 2008 Coffe Club “Lavazza” sjell per herë të parë në treg sistemin “HO.RE.CA “ që funksionon me kapsulë për hotele, restorante tradicionale, piceri, kioska, bare, restorante etnike,etj nëpërmjet ekspresëve profesionalë. Avantazhet e këtij sistemi ekspresë “Lavazza Blu” janë:
1.Shërbimi
2.Thjeshtësia dhe prakticiteti i prodhimit
3.Gama dhe inovacioni
4.Cilësia

 

-Në vitin 2010 Coffee Club Shpk bën investimin e rradhës duke përqëndruar biznesin në nje subjekt modern sipas parametrave ndërkombëtare lidhur me normat higjeno-sanitare etj…(kliko pamje godines)

-Sot Coffee Club falë nje rrjeti shpërndarës që drejtohet nga një sistem informatik, garanton një shërbim të shpejtë dhe efikas.

-Historia e Coffee Club Lavazza është historia e një udhëtimi që mban aromë kafeje, është eksplorim ku te gjitha shqisat përfshihen.

Misioni

Shoqëria ”Coffee Club Lavazza” tashmë është lider në treg në ofrimin e shërbimit të kafesë (me sistemin kapsulë) e produkteve të tjera për zyra, familje, institucione, bare, restorante,.. etj. Cilesia e pakrahasueshme e kafese dhe sherbimi cilesor jane shtyllat kryesore te cilat e kane shnderruar shoqerine Coffee Club shpk ne nje lider. Gama e gjere e produkteve tona ka bere te mundur qe cdo konsumator te gjeje ate qe kerkon duke filluar nga kafe me mishela te ndryshme, cajra te shumellojshme si edhe me nenproduktet e tjera te kafes si makiato,kapucino,cokollate etj.

Coffee Club shpk eshte nje kompani qe ka njohur vetem rritje gjate ketyre viteve te suksesshme dhe fale kesaj tashme ndodhet kudo ne Shqiperi duke i sherbyer me korrektesi klienteve dhe duke rritur cdo dite e me shume numrin e klienteve te rinj.

Misioni i shoqërisë Coffee Club Lavazza është sjellja e aromës dhe shijes së vërtetë të kafesë LAVAZZA.