Lavazza Espresso Point EL 3200

Lexo me shume

Lavazza Espresso Point EP 2500

Lexo me shume

Concerto x2

Lexo me shume
Lavazza Espresso Point Matinee

Ekspres i shkëlqyer për mjedise të vogla. Lavazza Espresso Point Matinee është ideal për zyra dhe Ho.Re.Ca (hotele & restorante & kafe). Lavazza Espresso Point Matinee është kompakt, elegant dhe i adaptueshëm: është i pajisur me një aparat që bën të mundur që të vendosen 3 doza të parazgjedhur paraprakisht dhe nxjerrësi i saj i […]

EP MINI

Me makinën e re EP MINI, cilësia tradicionale e kapsulave Lavazza Espresso Point plotëson kufirin përfundimtar të dizajnit: një stil modern, kompakt dhe minimal i komoditetit për përdorim. Ky ekspres eshte i pershtatshem per ambjente familjare tek i cili nderthuren eleganca dhe thjeshtesia.

Coffee Club Lavazza

Coffee Club Lavazza, fale nje rrjeti kapilar shperndares qe drejtohet nga nje sistem informatik, garanton sherbim te shpejte dhe efikas . Shoqeri lider ne treg qe ofron sherbime per zyra, familje, institucione dhe biznese te vogla e te medha(sistem me kapsula). Kompania jone ka si qellim te adoptoje teknologji innovative dhe te rrise gamen dhe kualitetin e produkteve Lavazza, me nje objektiv “kenaqesi totale e klientit”.

Na Kontaktoni