LF 400 MILK

Lexo me shume

Lavazza Firma LF1150 Inovy

Lexo me shume

Lavazza Espresso Point EL 3200

Lexo me shume
Lavazza Firma INOVY & MILK

Nga ekspresi deri tek kapuçino. Falë risisë se integrimit të qumështit, mjafton një prekje në ekran për të krijuar një shkumë të butë, ideale për pije me bazë qumështi.

EP MINI

This is an elegant and practical coffee machine which is suitable for family environments.

Rreth Nesh

Coffee club sh.p.k eshte themeluar ne vitin 2003 me nje mision te percaktaur qarte, per te ofruar Cilesi – Sherbim – Kualitet – Garanci – Komoditet.

Si Distributor Eksluziv I produkteve Lavazza, Itali, me nje eksperience 115 vjecare, ne percjellim te njejtat vlera ne te gjithe Shqiperine dhe Ballkanin.

Lexo me shume
Na Kontaktoni