Porosit Tani
Bevanda Biancha

Duke ftuar pije të këndshme dhe delikate me shije qumështi. Ideale për përgatitjen e pijeve të shijshme me aromë me çokollatë, kafe të butë makiato ose çajra me shije qumështi në stilin e përsosur anglez.