Porosit Tani
Caj Kamomil Espresso Point

Kamomili është bimë barishtore e përsosur.Lulja e kesaj bime falë vetive të dobishme relaksuese dhe qetesuese, është ideal për një pushim të këndshëm relaksues në çdo kohë të ditës.