Porosit Tani
Caj Limoni

Nje caj freskues, delikat, i plote me perberje agrume limoni. E përkryer për çdo moment të ditës, nga mëngjesi deri në pushimin e pasdites, është veçanërisht freskuese dhe e kenaqshme.