Porosit Tani
Concerto x2

Distributori Automatik që ju lejon të zgjidhni kafenë tuaj midis kapsulave blu dhe kokerr. Eshtë zgjidhja më e mirë për të ofruar ekspres autentik italian në kompani të mesme dhe komunitete të hapura për publikun, falë mundësisë së zgjedhjes midis kapsulave Blue dhe kokrrave. Dizajni i saj kompakt, me linja të buta dhe elegante, ju lejon të vendosni distributorin automatik në të gjitha mjediset profesionale me një kontakt te lehte.

Detaje
  • Furnizimi me energji elektrike: 230-240 V, 50 Hz
  • Fuqia nominale: 2850 W
  • Kapaciteti: 220 kapsula, Kafe kokerr 3 kg,Gota 500 , Perziersa 450
  • Menaxhimi i kapsulave: sistem automatik i kalimit të kapsulave Lavazza Blue
  • Layout: kapsulë ekspres, sheqer, gota, perzierrës, ujë të ngrohtë
  • Ndërfaqja e përdoruesit: 14 mundësi zgjedhjeje
  • Karakteristika të tjera: mundësia për tu lidhur me sistemet e pagesave, sistem i vetë-furnizimit nga depozita 20 litra dhe dekalçifikuesit të ujit.