Porosit Tani
Crema & Aroma

Eshtë një përzierje e plotë, por delikate e bërë me kafe 100% Arabica nga Brazili dhe Azia Jug-Lindore. Pjekja dhe bluarja e veçantë lejon të përfitoni një ekspres me një shije të vazhdueshme dhe aromatike, veçanërisht kremoze dhe e butë.


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /home/coffe/public_html/wp-includes/functions.php on line 5325
Detaje
  • Perberja: Arabica
  • Origjina: Brasile e Sud Est Asiatico
  • Përpunimi: Gattinara, Italia