Porosit Tani
EP 4600

Ekspresi me i mire per çdo ambient profesional. Praktike, elegante dhe e adaptueshme, EP 4600 e ben çdo ambient unik: nje zgjidhje per çdo lloj kerkese profesionale.

Detaje
 • Furnizimi me energji elektrike: 230/400 V
 • Fuqia nominale: 3200 W
 • Funksionon ekskluzivisht me nje doze te vetme kapsule Lavazza Espresso Point
 • “Kapucino-beres” automatik
 • Ngarkim manual i kapsulave
 • Heqje manuale e kapsulave te perdorura
 • Cikel automatik per larjen e setit
 • Bolier 12 litersh
 • Ngrohes filxhanesh
 • Nxjerres avulli
 • Shperndares i ujit te nxehte
 • Vendosje e mundesive: doze ekspres, ekspres makiato, kapuçino, qumesht te nxehte
 • Vendosje e mundesive: koha e pre-infuzionit
 • Mates me shkalle te dyfishte per kontrollin e presionit te bolierit dhe pompes
 • Ekran alfanumerik per numerimin e kafeve dhe te litrave te perdorur
 • Kontroll elektronik i anomalive gjate operimit
 • Gjeresia – 74,7cm
 • Lartesia – 47 cm
 • Gjatesia – 53 cm
 • Pesha
 – 70 Kg