Porosit Tani
EP 950

Ekspres i shkëlqyer për mjedise të vogla. Me linjat e tij elegante, të buta dhe të rafinuara, dhe dizajnin eskluziv, Lavazza Espresso Point EP 950 është ideale për zyra të vogla. Kompakt, praktik dhe i lehtë për tu mbajtur i pastër, është ideal edhe për hapësirat më të vogla.

Lavazza Espresso Point EP 950 është jashtëzakonisht i adaptueshëm. Jo vetëm që plotëson dëshirat e kafe-dashësve, por sistemi i saj praktik i kapsulave e lejon atë për të bërë pije të tjera të nxehta. Lavazza Espresso Point EP 950 është gjithashtu jashtëzakonisht i thjeshtë për t’u përdorur: thjesht vendosni kapsulën, shtypni butonin, dhe shijoni pijen e zgjedhur nga ju për një pushim unik relaksues.

Detaje
 • Furnizimi me energji elektrike: 220-240 V 50-60Hz
 • Fuqia nominale: 1200W
 • Materiali: ABS + PC
 • Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 1700 cc
 • Funksionon vetëm me një dozë të vetme me kapsula Point Lavazza ekspres
 • Ngarkim manual i kapsulave
 • Pijet e nxehta bëhen me butonin e kafesë
 • Nxjerrje automatike e kapsulave të përdorura në sirtar
 • Sirtar për mbledhjen e pikave
 • Sirtar i kapsulave mban deri në 13 kapsula
 • Gjatësia – 20 cm
 • Gjerësia – 28 cm
 • Lartësia – 32 cm
 • Pesha – 4,6 Kg