Porosit Tani
EP MINI

Me makinën e re EP MINI, cilësia tradicionale e kapsulave Lavazza Espresso Point plotëson kufirin përfundimtar të dizajnit: një stil modern, kompakt dhe minimal i komoditetit për përdorim. Ky ekspres eshte i pershtatshem per ambjente familjare tek i cili nderthuren eleganca dhe thjeshtesia.


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /home/coffe/public_html/wp-includes/functions.php on line 5325
Detaje
 • Furnizimi me energji elektrike: 220-240 V 50-60Hz
 • Fuqia nominale: 1200 W
 • Materiali: ABS
 • Pompë me presion të lartë
 • Funksionon ekskluzivisht me kapsulat e Lavazza Espresso Point
 • Çelës për ndezje manuale on/off
 • Kontenier i kapsulave të përdorura (deri ne 10 kapsula)
 • Nxjerrje manuale e kapsulave të përdorura
 • Përmasat: 15 x 26.5 x 33.8 cm (gjat. x lart. x gjer.)
 • Pesha: 4 kg
 • Kapaciteti i ujit: 1.5 liter