Porosit Tani
Intenso

Një përzierje e kafeve më të mira Arabica nga Brazili dhe Amerika Qendrore, së bashku me Robusta nga Azia Jug-Lindore. Sistemi inovues i nxjerrjes ju jep një filxhan kafe ekspres, e cila është veçanërisht e fortë dhe e butë me një shije të qendrueshme dhe të ekuilibruar.


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /home/coffe/public_html/wp-includes/functions.php on line 5325
Detaje
  • Perberja: Arabica
  • Origjina: Brazil, Central America
and South East Asia
  • Perpunimi: Gattinara, Italia