Porosit Tani
Kikko MAX

Kikko Max është një automat me monedha me një kapacitet 620 gota dhe deri në 7-të kontenierë, e cila plotëson gamën e Necta Hot & Cold. Me një lartësi prej 183,0 cm, ajo është projektuar për të qëndruar së bashku me automatet Snakky ose Snakky SFERA që janë me madhësi të ngjashme. Kikko punon duke përdorur metodën Master / Slave nëpërmjet një sistemi të vetëm pagese e cila ofron “One-Stop-Shopping”, dhe krijon një makineri banke tërheqëse, duke siguruar shërbimin e shitjes më miqësore dhe praktike për përdoruesit. Funksionon me kafe kokërr.

Aksesoret
Zgjedhje mekanike për pajisjen e numeratorit
Kapak për kutinë e monedhave
Sensor për gotat
Rezervuar uji 20 litra 2×20 litra rezervuar uji
Njësia e ftohjes (për produktet pluhur)
Master / Slave RS232 jack kit GSM kit

Detaje
  • Lartësia: 183,0 cm
  • Gjatësia: 54,0 cm
  • Gjerësia: 65,0 cm
  • Gjerësia me dyer hapur: 112 cm
  • Pesha: 126 kg.
  • Furnizimi me energji elektrike: 230 V, 50 Hz
  • Presioni i ujit 0,5-8,5 bar