Porosit Tani
Lavazza BLUE “Colibrì”

Lavazza BLUE “Colibrì”, automatike, është perfekte për zyra dhe biznese të vogla.
Përmasat: Gjerësi – 41 cm; Lartësia – 65/85 cm; Gjatësia – 49 cm; Madhësia me derë të hapur – 83 cm; Pesha – 38 kg;

Detaje
  • Furnizimi me energji elektrike: 230 V, 50 Hz
  • Fuqia nominale: 1300 W
  • Kapaciteti: 140 kapsula – 170 gota
  • Menaxhimi i kapsulave: sistem automatik i kalimit të kapsulave monodozë Lavazza Blue
  • Layout: kapsulë ekspres kafeje, sheqer, gota, përzierrës, ujë të ngrohtë
  • Ndërfaqja e përdoruesit: 8 mundësi zgjedhjeje
  • Mundësia për tu lidhur me sistemet e pagesave, sistem i vetë-furnizimit nga depozita