Porosit Tani
LAVAZZA BRIO 3

Makineria e shërbimit të pijeve të nxehta Lavazza, kafe, çaj etj, “Brio 3”, është përgatitur në përputhje me Udhëzuesit dhe Kërkesat e legjislacionit për prodhimin dhe përdorimin e paisjeve në shërbim të publikut të vendeve europiane.

Detaje
  • Peshon 67 kg dhe ka përmasat H 980 mm, P 585 mm,
  • Aparati ka përmasat: Lartësia 76 cm, Gjerësia 54 cm, Thellësia 58,5 cm,
  • Aparati punon me një rrjet elektrik të fuqisë 230 V, 50 Hz,
  • Fuqia nominale e aparatit është 1330 W,
  • Aparati ka një kapacitet mbajtës prej 240 kapsulash kafeje, çaji etj dhe 300 gota shërbimi.
  • Aparati përdor kapsulat Lavazza Blue të një cilësie shumë të lartë.
  • Aparati jep mundësinë klientit të përzgjedhë një shumllojshmëri produktesh të cilat janë: kafe ekspres, makiato, çokollatë me qumësht, çaj, qumësht, kapuçino, mokaçino etj.
  • Aparati shërben me vetëshërbim nëpërmjet përdorimit të monedhave metalike si dhe përdorimit të çelësit elektronik të karikueshëm.
  • Aparati mund të lidhet me rrjetin kryesor të ujësjellësit ose punon në mënyrë të pavarur nëpërmjet rezervuarit me kapacitet 20 L, i cili vendoset në brendësi të tij me dekalçifikuesin.