Porosit Tani
Lavazza Espresso Point EL 3200

Një dizenjo thelbësor dhe elegant i cili plotëson funksionalitetin dhe përdorshmërinë maksimale: vetëm vendosni kapsulën, tërhiqni levën dhe shijoni shijen unike të kafesë dhe pijeve Lavazza. Lavazza Espresso Point EL 3200: Përsosmëria e ekspresit, kudo.


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /home/coffe/public_html/wp-includes/functions.php on line 5325
Detaje
 • Furnizimi me energji elektrike: 230 V, 50 Hz
 • Fuqia nominale: 1000 W
 • Materiali: perzierje dhe çelik inoks
 • Kapaciteti i rezervuarit te ujit: 2500 cc
 • Madhesia (gjer. x gjat. x lart.): 22×35 cm, 5×28, 5
 • Pesha: 6,6 kg
 • Funksionon ekskluzivisht me kapsulë të Lavazza Espresso Point
 • Sistem automatik mbyllje në mungesë të ujit
 • Ngarkim manual i kapsulave
 • Ndizet me levën e përzgjedhjes
 • Nxjerrje automatike e kapsulave të përdorura
 • Sirtar që mban deri në 12 kapsula
 • Rezervuar i integruar për zbutjen e ujit
 • Rezervuar i thatë
 • Numërator për të kontrolluar konsumin e kafesë