Porosit Tani
Lavazza Espresso Point EP 2100

Ekspresi më i mirë për mjedise të vogla. Lavazza Espresso Point EP 2100, është një aparat kafeje ideal për zyra dhe shoqëri të vogla.

Lavazza Espresso Point EP 2100 është jashtëzakonisht i adaptueshëm. Falë sistemit të tij praktik me kapsula, ai është në gjëndje të bëjë lloje të ndryshme kafeje dhe pije të nxehta. Lavazza Espresso Point EP 2100 është i thjeshtë në perdorim: thjesht vendosni kapsulën, shtypni butonin, relaksohuni dhe ti gëzoheni pijes së zgjedhur nga ju.


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /home/coffe/public_html/wp-includes/functions.php on line 5325
Detaje
 • Furnizimi me energji elektrike: 230 V- 50 Hz
 • Fuqia nominale: 630 W
 • Materiali: PC
 • Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 3500 cc
 • Sistem kontrolli automatik i nivelit të ujit
 • Funksionon ekskluzivisht me një kapsulë ekspresi të Lavazza Espresso Point
 • Ngarkim manual i kapsulave
 • Startues automatik
 • Nxjerrje automatike e kapsulave të përdorura
 • Sirtar që mban deri në 30 kapsula
 • Bolier i thatë me rrjedhje të brëndshme në depozitë
 • Numërator për të kontrolluar konsumin e kafesë
 • Gjerësia – 31.0 cm
 • Lartësia – 35.0 cm
 • Gjatësia – 28.0 cm
 • Pesha
 – 9.5 Kg