Porosit Tani
Lavazza Espresso Point Matinee

Ekspres i shkëlqyer për mjedise të vogla. Lavazza Espresso Point Matinee është ideal për zyra dhe Ho.Re.Ca (hotele & restorante & kafe). Lavazza Espresso Point Matinee është kompakt, elegant dhe i adaptueshëm: është i pajisur me një aparat që bën të mundur që të vendosen 3 doza të parazgjedhur paraprakisht dhe nxjerrësi i saj i avullit mundëson përgatitjen e një kapuçinoje të shijshëm.


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /home/coffe/public_html/wp-includes/functions.php on line 5325
Detaje
 • Furnizimi me energji elektrike: 230 V 50 Hz
 • Fuqia nominale: 950 W
 • Materiali: çelik
 • Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 3000 cc
 • Funksionon ekskluzivisht me kapsula Lavazza Espresso Point
 • Kontroll automatik i nivelit të ujit
 • Nxjerrje automatike e kapsulave të perdorura
 • Kontenier që mban kapsulat e përdorura
 • Numerator për të kontrolluar konsumin e kafesë
 • Bolier i thatë me rrjedhje në rezervuar
 • Mundësi për vendosjen e katër njësive doze të ndryshme
 • Dozimi i lirë
 • Nxjerrës avulli
 • Ujë i nxehtë
 • Gjatësia – 23.5 cm
 • Gjerësia – 36.0 cm
 • Lartësia – 31.0 cm
 • Pesha
 – 12.5 kg