Porosit Tani
Lavazza Firma INOVY & MILK

Nga ekspresi deri tek kapuçino. Falë risisë se integrimit të qumështit, mjafton një prekje në ekran për të krijuar një shkumë të butë, ideale për pije me bazë qumështi.


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /home/coffe/public_html/wp-includes/functions.php on line 5325
Detaje

•Kapaciteti i depozitës të ujit: 1.8 litra
•Rrjeti i pushimit të kupës mund të rregullohet në 2 lartësi
•Nxjerrja gjysmë automatike e kapsulës së përdorur në sirtarin e mbledhjes.
•Funksionon vetëm me kapsulat Lavazza Firma.
•6 çelësat e përzgjedhjes së prekjes (3 cilësime kafeje dhe 3 receta me bazë qumështin).
•Lidhja me Bluetooth *