Porosit Tani
LB 4100

LB 4100 është inovacioni më i fundit i Lavazza në botën e ekspresit. Me dizenjimin e tij modern dhe tërheqës, LB 4100 është kompakt dhe i lehtë për tu përdorur: e gjithë teknologjia dhe performanca e një makinerie të majave të klasifikimit, në një hapësirë të reduktuar.


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /home/coffe/public_html/wp-includes/functions.php on line 5325
Detaje
 • Furnizimi me energji elektrike:: 230 V – 50Hz/60Hz
 • Fuqia nominale: 2300 W
 • Funksionon ekskluzivisht me kapsula “Lavazza Blue”
 • “Kapucino-bërës” automatik
 • Ngarkim manual i kapsulave
 • Bolier 2 litërsh
 • Ngrohës filxhanësh
 • Nxjerrës avulli
 • Shpërndarës i ujit të nxehtë
 • Vendosje e mundësive: dozë ekspres (single, double, free)
 • Matës me shkallë për kontrollin e presionit të bolierit
 • Gjerësia – 56cm
 • Lartësia – 46,7 cm
 • Gjatësia – 48 cm
 • Pesha
 – 30 Kg