Porosit Tani
LB 4600

Ekspresi më i mirë për çdo ambient profesional. Praktike, elegante dhe e adaptueshme. LB 4600 e bën çdo ambient unik: një zgjidhje për çdo lloj kërkese profesionale.

Detaje
 • Furnizimi me energji elektrike: 230/400 V
 • Fuqia nominale: 3200 W
 • Funksionon me kapsulat Lavazza Blue
 • “Kapuçino-bërës” automatik
 • Ngarkim manual i kapsulave
 • Heqje manuale e kapsulave të përdorura
 • Cikël automatik për larjen e setit
 • Bolier 12 litërsh
 • Ngrohës filxhanësh
 • Nxjerrës avulli
 • Shpërndarës i ujit të nxehtë
 • Vendosje e mundësive: kafe ekspres, ekspres makiato, kapuçino, qumësht të nxehtë
 • Vendosje e mundësive: koha e pre-infuzionit
 • Matës me shkallë të dyfishtë për kontrollin e presionit të bolierit dhe pompës
 • Ekran alfanumerik për numërimin e kafeve dhe të litrave të përdorur
 • Kontroll elektronik i anomalive gjatë operimit
 • Gjerësia – 74,7cm
 • Lartësia – 47 cm
 • Gjatësia – 53 cm
 • Pesha
 – 70 Kg