Porosit Tani
LB Guzzini

E dizenjuar nga Hiroshi Ono, per “Vëllezërit Guzzini”, kjo makineri ekspresi e prodhuar në Itali përshtat në mënyre të thjeshtë kreativitetin dhe elegancën e Guzzini-t me teknologjinë dhe eksperiencën e Lavazza-s. Me linja të buta, strukturë dhe ngjyrat e shndrtishme: e bardhë, e kuqe, portokall dhe pana, makineria e kafesë ekspres Guzzini përshtatet në çdo kuzhinë. Pesha: 4 kg, Dimensionet (GjatxGjerxLart): 30x19x33 cm

Detaje
 • Funksiononeksluzivisht me kapsulatLavazza BLUE
 • Funksionon ekskluzivisht me kapsulat Lavazza BLUE
 • Furnizimi me energji elektrike: 230 V -50 Hz
 • Fuqia nominale: 860 W
 • Materiali: ABS
 • Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 1300 cc
 • Sistem kontrolli automatik i nivelit të ujit
 • Ngarkim manual i kapsulave
 • Starton me butonin e kafesë
 • Sirtar për të mbledhur pikat
 • Nxjerrje automatike e kapsulave të përdorura
 • Bolier i thatë
 • Ndezje manuale me çelës on/off
 • Pompë me presion të lartë