Porosit Tani
LF 900 INOVY COMPACT

E gjithë shija dhe cilësia e prodhuar në Itali në një makinë të thjeshtë, 
intuitive ku mund të zgjidhni kafenë tuaj me një prekje të thjeshtë.
LF 900 INOVY COMPACT
•Automatik dhe i Programueshëm.
•Depozita plotësisht transparent për të thjeshtuar kontrollin mbi nivelin e ujit
•Rregullohet në dy lartësi për ekspres klasik ose ekspres të gjatë. 
•Nxjerrja gjysmë automatike e kapsulës së përdorur në sirtarin e mbledhjes.
•Funksionon vetëm me kapsulat Lavazza Firma.
•3 çelësat e përzgjedhjes së prekjes 
•Depozite e madhe për mbledhjen e kapsulave
•Lehtë për t’u hequr dhe pastruar, mund të mbajë deri në 10 kapsula të përdorura.
•Ekrani sinjalizon nëse duhet të zbrazet.

Detaje