Porosit Tani
LF1150 INOVY

▪️LF1150 INOVY▪️
Lavazza Firma LF1150 Inovy është risia absolute e gamës së re Lavazza Firma 
e përshtatshme për të gjitha llojet e hapësirave. 
Risia e madhe e Inovy LF1150 ka të bëjë me ekranin me prekje me ngjyra të animuar, 
të afta për të raportuar çdo mesazh në lidhje me shërbimin (mungesa e ujit, sirtari i plotë, etj.)
______________
•Automatik dhe i Programueshëm. 
•Depozita plotësisht transparent për të thjeshtuar kontrollin mbi nivelin e ujit 
•Rregullohet në dy lartësi për ekspres klasik ose ekspres të gjatë. 
•Nxjerrja gjysmë automatike e kapsulës së përdorur në sirtarin e mbledhjes. 
•Funksionon vetëm me kapsulat Lavazza Firma. 
•Depozite e madhe për mbledhjen e kapsulave. 
•Ekrani sinjalizon nëse duhet të zbrazet.
•Mekanizëm ekskluziv me kapsula me dozë Lavazza Firma
•Kapaciteti i depozitës së ujit 2.0 lt
•4 zgjedhje në dispozicion (kafe e shkurtër, kafe e gjatë, ekspres i gjatë, doza e lirë)
•Kursim energjie


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /home/coffe/public_html/wp-includes/functions.php on line 5325
Detaje