Porosit Tani
LF 400 MILK

▪️LF 400 MILK▪️ Lavazza Firma LF 400 MILK është aparati i kafesë perfekte për ata që kanë pak hapësirë ​​por nuk duan të heqin dorë nga një ekspres i shkëlqyeshëm ose nga një përgatitje e shijshme me bazë qumështin. Sherbimi i qumështit të integruar i LF 400 Milk e bën atë ideal për ata që duan të shijojnë jo vetëm një ekspres të shkëlqyeshëm në zyrë, por edhe recetat më të shijshme të kafenesë italiane. Dizajni, efikasiteti, hijeshia, cilësia, moderniteti, tradita: Firma LF 400 Milk është gjithçka dhe shumë më tepër.

Detaje