Porosit Tani
QUALITA ORO

Shprehja e artit të Lavazzës në përzierjen e kafeve të ndryshme dhe të jashtëzakonshme. Një kafe me një aromë të fortë dhe aromatike.
Që nga viti 1956, ka patur një simfoni te përsosur me një shije gjithmonë unike.