Porosit Tani
QUALITA ROSSA

Arabica Braziliane dhe Robusta nga Azia Jug-Lindore bëhen bashkë për të krijuar përzierjen mitike: Cilësia e Kuqe.
Ekspres autentik i plotë dhe i ekuilibruar italian, me shije të çokollatës dhe frutave të thata.