Porosit Tani
Rotondo

Një përzierje superiore 100% Arabica, me një shije të plotë, të ëmbël dhe një krem kadifeje. Shkalla e veçantë e pjekjes dhe ekstraktimit lejon të përftohen dy ekspres me trup të plotë dhe të ëmbël në një filxhan.


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /home/coffe/public_html/wp-includes/functions.php on line 5325
Detaje
  • Perberja: 100% Arabica
  • Origjina: Brazil
  • Perpunimi: Gattinara, Italia