Porosit Tani
SNAKKY MAX

Snakky Max është projektuar për të qëndruar pranë makinerive më të madha të kafesë, duke ofruar  cilësi të lartë dhe pije freskuese, dhe një shumëllojshmëri zgjedhjeje. Makineria SNAKKY MAX është një paisje që është dizenjuar për ruajtjen dhe shërbimin në mënyrë të freskët të produkteve ushqimore dhe lëngjeve të ndryshme.

Makineria ofron mundësinë e shërbimit të produkteve bazë: Snack, lëngje në kanoçe metalike, lëngje-Ujë në shishe plastike. Makineria ka një përdorim të thjeshtë dhe produktet mund të shërbehen nëpërmjet përdorimit të monedhave metalike ose të çelësit elektronik nga blerësi. Përfundimi i procesit të shërbimit lajmërohet nëpërmjet një tingulli elektronik.

Detaje
  • Lartësia 183,0 cm
  • Gjerësia 73,5 cm
  • Thellësia 85,5 cm
  • Thellësia me dyer të hapura 135,0 cm
  • Pesha 225 Kg
  • Furnizimi me energji elektrike: 230 V, 50 Hz